Hoofdsponsor

Dit jaar kunnen we vol trots een nieuwe hoofdsponsor van ons toernooi presenteren. Het Leusdense bedrijf AFAS heeft zich voor de komende drie jaar gecommitteerd aan ons toernooi. Daar zijn we uiteraard heel blij mee.

Wat is de reden voor AFAS om de naam aan het Internationaal Jeugdtoernooi te verbinden? We vragen het Martijn Delahaye, directeur Marketing…

Afas Hoofdsponsor

"Op landelijk gebied richten we ons qua naamsbekendheid vooral op voetbal en entertainment. Denk aan AZ en KV Mechelen, maar zeker ook AFAS Live (de voormalige Heineken Music Hall) en het AFAS Circustheater. Regionaal en vooral lokaal hebben we andere prioriteiten. Ons hoofdkantoor (en enige kantoor in Nederland) zit zoals bekend in Leusden en we willen ook graag wat teruggeven om Leusden aantrekkelijk te houden. Dat doen we bijvoorbeeld met sponsoring van sportclubs, maar ook van culturele activiteiten, waarbij een groot deel uiteindelijk bij de jeugd terechtkomt.

Roda'46 kan met het toernooi de club op de kaart zetten, streeft naar groei op de lange termijn en stimuleert de (eigen) jeugdspelers. Dat past goed bij onze visie.

Daarom ondersteunen wij naast het eerste elftal ook de jeugdopleiding van AZ met het AFAS Trainingscomplex. Jong AZ dat volgend jaar in de Jupiler League speelt is een mooi resultaat van dit partnership.

Helaas had AZ dit jaar andere verplichtingen, maar het is leuk dat bijvoorbeeld wel KV Mechelen, die wij ook sponsoren, aanwezig is met twee jeugdelftallen.

Wat ik verder positief vind is dat het toernooi volledig draait op vrijwilligers. Dat maakt het ook mooi om te sponsoren. Het feit dat alle leden worden ingeschakeld, bijvoorbeeld om te fungeren als gastgezin voor buitenlandse spelers, maakt dit toernooi uniek. Het draagt bij aan de ontwikkeling van talent, dat doen wij ook met onze AFAS Academy voor talenten die hun carrière willen beginnen bij AFAS.

Kortom, voetbal, jeugd, talentontwikkeling en het lokale, maar ook internationale karakter sluiten prima aan bij ons bedrijf. Ik wens iedereen een fantastisch toernooi en ik zal zeker langskomen om de vele talenten aan het werk te zien."

Toernooimagazine


Klik hier voor de PDF versie