Vrijwilligers

Vrijwilligers gezocht

Om het toernooi tot een succesvol en goed georganiseerd evenement te maken, hebben wij de hulp van diverse Roda-mensen c.q. vrijwilligers nodig voor onder meer de volgende taken en activiteiten:

 

Gastgezinnen

Alle buitenlandse teams brengen we onder in gastgezinnen. Hiervoor zijn wij op zoek naar in totaal zo'n 60 gezinnen en hebben wij uw hulp nodig. De teams zullen in Leusden arriveren op vrijdagavond en zullen vervolgens drie nachten bij hun gastgezin verblijven. Tijdens de wedstrijddagen zorgen wij als toernooiorganisatie voor de lunch. Het is de bedoeling dat de gastouders voor de overige maaltijden (3x ontbijt en het avondeten op zaterdag en zondag) zorgen. Kort voor aanvang van het toernooi organiseren wij speciaal voor de gastouders een informatieavond.

 

Scheids- en grensrechters

Met behulp van de afdeling scheidsrechterszaken van de KNVB District West I en de COVS Amersfoort zijn wij op dit moment druk bezig met het samenstellen van een kwalitatief sterk scheidsrechterskorps. Wij zijn bovendien op zoek naar onafhankelijke grensrechters die deze scheidsrechters willen assisteren bij het in goede banen leiden van de vele wedstrijden.

 

Teambegeleiders

Wij streven er verder naar om aan ieder deelnemend team een teambegeleider te koppelen. Deze teambegeleider zal tijdens de beide speeldagen en het rustdagprogramma op zondag namens de toernooiorganisatie fungeren als direct aanspreekpunt van de teammanager of leider van het betreffende team en dit team ondersteunen met het oplossen van vragen of problemen, het regelen van facilitaire zaken etc.

 

Overige vrijwilligerstaken

Naast bovengenoemde taken zijn wij ook op zoek naar vrijwilligers voor het uitvoeren van de volgende taken: - horeca-activiteiten (barpersoneel kantine en sponsorruimte, voorbereiden lunches) - wedstrijdsecretariaat (ontvangst scheidsrechters / deelnemers, tuchtzaken) - EHBO / medische verzorging - beveiliging / ordebewaking (parkeren, vrijwilligersavond) - schoonmaak / reiniging (terrein, kleedkamers etc.) - overig (veldbeheer, omroeper, geluid etc.)

 

Interesse?

Indien u als vrijwilliger wilt bijdragen aan het toernooi, geef dan uw gegevens door via het e-mailadres info@internationaaljeugdtoernooi.nl of wend u tot een van onderstaande commissieleden.

Namens de toernooicommissie van v.v. Roda '46,

Bert Claessen, telefoonnummer 06 - 18 39 09 82

Erik en Martina Tolboom, telefoonnummer 06 - 52 04 30 73

Toernooimagazine


Klik hier voor de PDF versie